Meer informatie over Carsom.nl

Wilt u meer informatie?

Lees de informatiebrochure

Werkt de link niet? Probeer dan deze link

Wilt u aangesloten worden op Carsom.nl en profiteren van nieuwe werkplaatsklanten?

Bel dan met 020-2042700. U kunt ook het onderstaande formulier invullen, dan neemt Carsom.nl contact met u op. Hieronder kunt u zien wat andere klanten over ons zeggen. 

BOVAG-lid
Bent u een merkdealer
Aanhef
   

Klanten over Carsom.nl

 

Piet Hofman van AD Autobedrijf Reeuwijk:

"Carsom.nl werkt goed voor ons. Van de 15 offerteaanvragen hebben wij er 8 om weten te zetten in een opdracht, meer dan 50% dus. En dat waren interessante klussen zoals onderhoudsbeurten, het vervangen van distributieriemen en het vervangen van een koppelingsset."

Wil Crielaars van AD Autobedrijf Crielaars:

"“Carsom.nl werkt goed voor ons. Wij zetten nu 50% van de offerteaanvragen om in een klus. Dat komt omdat we snel reageren en concurrerend offreren. Het prettige van Carsom.nl is ook  dat ze uitgaan van fabrieksrichtlijnen en heldere offerteaanvragen doorsturen." 

Martijn de Maat van Bosch Car Service Kralingen:

"Wij zijn erg positief over Carsom.nl. Inmiddels hebben al zeker 8 nieuwe klanten binnengehaald, met interessante klussen zoals onderhoudsbeurten, het vervangen van distributieriemen en combinaties daarvan. En het leuke is dat het mensen uit de buurt zijn." 

Peter Maan van Autobedrijf Automaan:

“Ik ben erg tevreden over Carsom.nl. In het begin was ik vrij sceptisch maar het is echt fijn werken met het offertesysteem. Wij zetten nu 42% van de offerteaanvragen om in een klus, dat is een mooie score. Dat heeft onder andere te maken met onze goede online klantbeoordelingen. Ook is het van belang snel de offerte te maken en een goede prijs/kwaliteits-verhouding te hanteren.
Dan zie je vaak dat je niet perse de goedkoopste hoeft te zijn om de opdracht te winnen.”