Over Carsom

Onafhankelijk auto-onderhoud vergelijken

Wat is Carsom?

Carsom is onafhankelijke website die u inzicht geeft in de kosten van onderhoud aan uw auto. In de meeste gevallen is het niet duidelijk wat een onderhoudsbeurt, het vervangen van een distributieriem of een olieservice kost. Met behulp van Carsom is het eenvoudig om vaste prijzen te vinden voor onderhoud, bij een autobedrijf in de buurt en direct online een afspraak te maken.

Momenteel zijn ruim 500 gekwalificeerde autobedrijven aangesloten bij Carsom. Op basis van beschikbare reparatie- en onderhouds data van autofabrikanten en de gegevens die wij hebben van onze aangesloten autobedrijven kunnen wij uw vooraf een vaste prijs tonen voor verschillende onderhouds- en reparatie werkzaamheden. Niet langer verrassingen achteraf maar duidelijkheid vooraf. Snel en eenvoudig onderhoud boeken.

Carsom is onderdeel van De Persgroep Nederland. Hieronder vallen onder andere ook de merken AutoTrack, Nationale Vacaturebank, De Volkskrant, Trouw, AD, Het Parool en Qmusic.

Contact

Met uw vragen, voorstellen en opmerkingen kunnen wij Carsom verder verbeteren – hartelijk dank! Gebruik het formulier hieronder of neem telefonisch contact op met de klantenservice van Carsom
(Maandag-vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur):

020-204 27 00
 

Contact

Verzenden Annuleren


Het bericht is verzonden. Wij zullen binnenkort reageren. Hartelijk dank!

 

Carsom.nl
Adress: Mt. Lincolnweg 40-7, 1033 SN Amsterdam
Telefoon: 020 204 27 00
Fax: 020 204 27 47
Email: info@carsom.nl

 

Maak nu een afspraak!